Gimnàstica Terapèutica Sant Julià de Ramis


Calendari

Aquesta activitat es portarà a terme del 25 de setembre al 30 de juny.


Horaris

Dimarts i dijous, de les 9:30 a les 10:30 hores.

SportGest es reserva el dret a modificar el programa d’activitats, el nombre i l’ordre de les sessions, el contingut i l’horari d’aquestes, així com els/les professionals que les imparteixen, quan ho consideri oportú per necessitats del servei.

Els següents dies no hi haurà activitat: 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre, del 25 de desembre al 6 de gener, 28 de març i l’1 d’abril, l’1 de maig i els festius locals.


Preus i tarifes

12€ mensuals 

Les quotes mensuals es cobren mitjançant rebut bancari domiciliat amb venciment al dia 1 de cada mes. La primera quota es carregarà el dia 1 d’octubre.

En les inscripcions que es realitzin una vegada iniciat el mes, la quota mensual es prorratejarà i només es cobrarà la part proporcional del que quedi del mes.


Inscripcions

Pots fer la teva inscripció de forma ràpida i fàcil omplint un formulari >>AQUI<<

Edat mínima: 60 anys.

Les places són limitades.


Canvis i baixes

Si vols donar-te de baixa de les activitats, ho has de sol·licitar abans del dia 25 del mes anterior al qual vols que tingui efecte >>AQUÍ<<


Sobre les activitats

Gimnàstica Terapèutica

Realitzaràs exercicis corporals per a mantenir i millorar la condició física en general. El contingut de les classes és adequat per a persones de la tercera edat, i les sessions són amenes i divertides per tal de passar una bona estona.


Situació

Pavelló Municipal d’Esports de Sant Julià de Ramis


 


Organitza

Ajuntament de Sant Julià de Ramis i SportGest


Amb el suport de