Campus Jove de Llagostera

Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
WHATSAPP

Període i horaris

L’estiu 2018, el Campus Jove de Llagostera es durà a terme del 25 de juny al 10 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 18 h. (excepte festius).


Edats

Per a noies i nois que cursen ESO

Per a nens i nenes de P3 a 6è de Primària organitzem l’activitat del Campus Esportiu i de Lleure.


Preus

TornHorariPreu/setmana
MatíDe 9 a 13h.39€
DinarDe 13 a 15h.40€
TardaDe 15 a 18h.28€

S’aplicarà descompte per a germans.

El pagament s’ha de fer amb targeta de dèbit o crèdit.

A partir de l’obertura de la Piscina Municipal també es podran fer pagaments en metàl·lic a la recepció.


Inscripcions

Aquest estiu 2018 estrenem un nou sistema d’inscripcions fàcil, ràpid i sense fer cua. Només cal que omplis el formulari online que trobaràs >>AQUÍ<< des del teu mòbil, tauleta o ordinador.

Una vegada ens enviïs el formulari, els nostres operadors tramitaran la inscripció i, en el termini d’unes 72 hores, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per a fer el pagament amb targeta de dèbit o de crèdit, de forma totalment segura mitjançant la passarel·la de pagaments de CaixaBank.

Sempre i quan hi hagi places disponibles, s’acceptaran ampliacions de torns fins el dimecres de la setmana prèvia a la qual es vulgui fer extensiva la inscripció.

En el mateix formulari també pots fer la inscripció al Curset de Natació, si ho desitges.

La validesa de les inscripcions queda condicionada al pagament efectiu dels seus imports

Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. La realització de les activitats queda condicionada a un nombre d’inscripcions mínim que la facin viable.


Descripció de l’activitat

Un concepte totalment independent d’activitat. Som conscients que treballem amb un grup d’edats on les inquietuds, la motivació i les iniciatives s’han de valorar i mantenir sempre als nivells més alts possibles. Per aquest motiu, aquest campus no és una activitat plenament programada sinó que establim un mètode de treball on els nostres professionals organitzen les activitats CONJUNTAMENT, i amb la imprescindible COL·LABORACIÓ, dels joves.

És a dir: Un campus fet PER JOVES i PER ALS JOVES.

Cada inici de setmana, el mateix dilluns a primera hora, es convoca una taula rodona on s’exposen i es parla de diferents propostes d’activitats per fer aquella setmana. Els joves participen activament amb la decisió de quines d’aquestes opcions volen tirar endavant, així com el fet d’incorporar ells mateixos altres activitats que tinguin pensades, o ganes de fer, i creguin convenient afegir com a opcions de programació.

Així doncs els participants d’aquest campus participen en tot el procés organitzatiu: programació i planificació del que els hi agradaria fer, organització de l’activitat, i realització final.

Alguns dels continguts amb els quals van relacionades les propostes d’activitats poden ser:

Noves tecnologies: fotografia, videojocs, projecte “stock emotions”, Lip dub…

Competicions esportives

Nous esports (Spikeball, escalada…)

Tallers iniciació: tallers formatius de pràctica al monitoratge, organització d’esdeveniments,…

Sortides i activitats a la natura..

Zumba

Acampada.

Etc…


Situació

Piscina Municipal de Llagostera – Av. de l’Esport, s/n – 17240 Llagostera (Gironès)

 


Galeria d’imatges