SportGest | Activitats Dirigides Llagostera estiu 2018

Activitats Dirigides Llagostera estiu 2018

Facebook
Google+
Twitter
WHATSAPP


Calendari

Aquesta programació d’activitats dirigides es portarà a terme del 01 de juliol de 2018 al 31 de juliol de 2018


Horaris

DiaHoraActivitatInstructor/a
Dilluns18:45hAquagim (La Canyera)Alba
Dimarts20:00hHiitJunior
Dimarts21:00hEstiramentsJunior
Dimecres18:45hAquagim (La Canyera)Alba
Dimecres19:30hZumbaPaula
Dijous20:00hEspíningJunior
Dijous21:00hPilatesJunior

SportGest es reserva el dret a modificar el programa d’activitats, el nombre i l’ordre de les sessions, el contingut i l’horari d’aquestes, així com els/les professionals que les imparteixen, quan ho consideri oportú per necessitats del servei.

Els següents dies no hi haurà activitat: 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre, el 25,26  desembre, 1, 5 i 6 de gener, el 30 de març i 2 d’abril, 1 de maig, i els festius locals.


Preus i tarifes

1 Sessió setmanal21€/mes
2 Sessions setmanals29€/mes
3 Sessions setmanals33€/mes
4 Sessions setmanals35€/mes

En el procés d’inscripció s’han de seleccionar activitats i dies concrets.

Les quotes mensuals es cobren per avançat mitjançant rebut bancari domiciliat amb venciment al dia 1 de cada mes. La primera quota es carregarà el dia 1 d’octubre.

En les inscripcions que es realitzin una vegada iniciat el mes, la quota mensual es prorratejarà i només es cobrarà la part proporcional del que quedi del mes.


Inscripcions

Pots fer la teva inscripció de forma ràpida i fàcil omplint un formulari >>AQUI<<

Edat mínima: 16 anys (14 anys a Zumba)

Les places són limitades.


Canvis i baixes

Els canvis d’activitats i/o dies s’han de tramitar abans del dia 25 del mes anterior al qual es vol que tinguin efecte

Si vols canviar d’activitats i/o de dies, ho has de sol·licitar abans del dia 25 del mes anterior al qual vols que tingui efecte >>AQUÍ<<

Si vols donar-te de baixa d’una activitat o de totes les activitats, ho has de sol·licitar abans del dia 25 del mes anterior al qual vols que tingui efecte >>AQUÍ<<


Sobre les activitats

Zumba

A les classes de Zumba et divertiràs al mateix temps que milloraràs la teva condició física, cremaràs calories, alliberaràs tensions i estrès, coneixeràs gent i faràs noves amistats,…

A les sessions de Zumba sona una combinació de música llatina, música actual, reggaeton, salsa, cumbia, merengue, samba,… els seus passos són molt senzills i si t’equivoques no importa, el més important és passar una bona estona.

HIIT

A les sessions de tonificació realitzaràs exercicis diversos dirigits a enfortir la musculatura del teu cos, a perdre greix corporal i a modelar la figura, mitjançant la combinació de diferents tècniques. També augmentaràs la densitat òssia, la qual cosa és molt important per a la prevenció de l’osteoporosi.

És un complement perfecte per a activitats com Zumba on predomina el treball cardiovascular.

Pilates

En aquestes sessions realitzaràs exercicis dirigits a estirar la musculatura per tal de millorar la flexibilitat i l’elasticitat del músculs i dels tendons.

Els exercicis d’estiraments ajuden a disminuir la pressió arterial afavorint la circulació, faciliten la relaxació reduint l’estrès físic i milloren la coordinació dels moviments. També ajuden a mantenir “joves” les articulacions alentint malalties degeneratives com l’artrosi.

És un complement perfecte per a activitats com Zumba i Tonificació, on predomina el treball cardiovascular i muscular, respectivament.

Espíning

A les sessions d’Espíning realitzaràs exercici aeròbic amb una bicicleta estàtica i treballaràs les cames, els braços i els malucs,  principalment. És molt adaptable al nivell i a l’autoexigència de cada esportista. Les classes es realitzen al ritme de la música, la qual ens acompanya i ens motiva.


Situació

Gimnàs de l’IES Llagostera -Av. Gironès, 51 – 17240 Llagostera (Gironès)
VEURE MAPA


Titularitat del servei

Patronat Municipal d’Esports


Gestió del servei

SportGest


Comparteix

Facebook
Google+
Twitter
WHATSAPP